Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOkn IL FC bacon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Slettebø probeert naar een medespeler te passen. Steinsvik rent richting de bal. Ottersen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ottersen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Høglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Høglund met een sublieme pass. Løvold rent richting de bal. Ottersen is nu in balbezit. Ottersen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 55%, FC bacon 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOkn IL - FC bacon 0:0

48e minuut.
Storøy met een sublieme pass. Høglund is nu in balbezit. Høglund passt de bal met de wreef. Ottersen is nu in balbezit. Ottersen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hustoft rent richting de bal. Isdal verovert de bal door een tackle van achteren. Isdal geeft een hoge lob. Daar is Steinsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Isdal rent richting de bal. Isdal passt de bal met de wreef. Westgård is nu in balbezit. Nansen is nu in balbezit. Nansen draait met de bal, schiet en ... Bjørk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - FC bacon 1:0

68e minuut.
Steinsvik is nu in balbezit. Leikanger onderschept slim de pass. Leikanger met een sublieme pass. Høglund rent richting de bal. Høglund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOkn IL - FC bacon 1:1

83e minuut.
Høglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bakkehaug zijn tegenspeler op de grond. Bakkehaug krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 50%, FC bacon 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOkn IL - FC bacon 1:1