Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byåsen Molvira FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Heier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eklund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moholt is nu in balbezit. Moholt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dybvik rent richting de bal. Dybvik speelt de bal door. Helland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbø onderschept slim de pass. Nesbø geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fosser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gangstad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byåsen 47%, Molvira FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Byåsen - Molvira FC 0:0

50e minuut.
Aalberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solbakk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skråmestø rent richting de bal. Skråmestø geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Skråmestø is nu in balbezit. Brubakken rent richting de bal. Brubakken met een sublieme pass. Gangstad rent richting de bal. Gangstad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Nordbø geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aune met een snelle inworp. Brubakken rent richting de bal. Brubakken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Byåsen - Molvira FC 0:1

86e minuut.
Holtan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moholt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brubakken is nu in balbezit. Brubakken geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Byåsen - Molvira FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byåsen 49%, Molvira FC 51%.
Byåsen - Molvira FC 0:2