Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bimilibombom بليبليبل
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Munkvold is nu in balbezit. Munkvold passt de bal in één keer door. Hjortland heeft problemen om de bal te vangen. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - بليبليبل 1:0

25e minuut.
Westerheim onderschept slim de pass. Westerheim probeert naar een medespeler te passen. Westad met een sublieme pass. Myrvang rent richting de bal. Myrvang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Helland geeft een hoge lob. Myrvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue begaat een overtreding. Thue krijgt een gele kaart. Myrvang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Myrvang kan niet meer verder spelen. Østby komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Stavem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westerheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ringdal passt de bal met de wreef. Munkvold is nu in balbezit. Munkvold passt de bal in één keer door. Ringdal rent richting de bal. Ringdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Munkvold rent richting de bal. Munkvold probeert naar een medespeler te passen. Norheim is nu in balbezit. Ringdal onderschept slim de pass. Ringdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 64%, بليبليبل 36%.
bimilibombom - بليبليبل 1:0

48e minuut.
Westerheim is nu in balbezit. Nesset is nu in balbezit. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesset bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesset schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hammer probeert naar een medespeler te passen. Egeberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Østby. Østby krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Stavem heeft problemen om de bal te vangen. Gjerdingen is nu in balbezit. Østby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen rent richting de bal. Gjerdingen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mørk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helland met de inworp. Eliassen rent richting de bal. Eliassen geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Ravn is nu in balbezit. Ravn met een sublieme pass. Ringdal is nu in balbezit. Ringdal passt de bal met de wreef. Munkvold geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyrstad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hammer de bal. Eliassen is nu in balbezit. Eliassen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad geeft een hoge lob. Daar is Mørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliassen rent richting de bal. Eliassen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 61%, بليبليبل 39%.
bimilibombom - بليبليبل 1:0