Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masada ManchesterUnited85
232 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Toft is nu in balbezit. Sørvik rent richting de bal. Stensvold speelt de bal door. Klungelig pakt Hodneland de bal. Hodneland geeft de bal voor. Finnøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Øren is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hodneland met een sublieme pass. Stubberud rent richting de bal. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Nordstrand draait met de bal, schiet en ... Grønn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - ManchesterUnited85 0:1

20e minuut.
Øvrebø onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frydenlund met een snelle inworp. Solhaug rent richting de bal. Solhaug schiet op doel. Grønn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - ManchesterUnited85 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 49%, ManchesterUnited85 51%.
Masada - ManchesterUnited85 0:2

53e minuut.
Solhaug geeft een hoge lob. Frydenlund is nu in balbezit. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tøsse de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hodneland is nu in balbezit. Lindhjem rent richting de bal. Lindhjem passt de bal met de wreef. Hodneland rent richting de bal. Hodneland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vestrheim rent richting de bal. Vestrheim met een sublieme pass. Øren rent richting de bal. Øren draait met de bal, schiet en ... Finnøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - ManchesterUnited85 1:2

74e minuut.
Vestrheim geeft de bal voor. Frydenlund is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Øvrebø. Øvrebø krijgt een gele kaart. Frydenlund wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frydenlund kan niet meer verder spelen. Langli komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vestrheim is nu in balbezit. Øvrebø onderschept slim de pass. Øvrebø geeft de bal voor. Klungelig pakt Øren de bal. Øren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Mauseth rent richting de bal. Mauseth geeft de bal voor. Sørvik rent richting de bal. Øren rent richting de bal. Øren draait met de bal, schiet en ... Finnøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 48%, ManchesterUnited85 52%.
Masada - ManchesterUnited85 1:2