Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molvira FC FC bacon
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Sørloth bereikt de bal nog maar net als eerste. Høglund verovert de bal door een tackle van achteren. Høglund probeert naar een medespeler te passen. Holm rent richting de bal. Holm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sørloth rent richting de bal. Kroken verovert de bal door een tackle van achteren. Kroken speelt de bal door. Høglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Høglund haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Helland rent richting de bal. Leikanger verovert de bal door een tackle van achteren. Leikanger speelt de bal door. Holm rent richting de bal. Holm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tronstad speelt de bal door. Inworp. Leikanger met de inworp. Høglund rent richting de bal. Høglund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kroken is nu in balbezit. Kroken geeft de bal voor. Klungelig pakt Eklund de bal. Holm is nu in balbezit. Holm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aalberg met een harde bal richting middenveld. Kroken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroken passt de bal zonder na te denken. Gangstad rent richting de bal. Gangstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 63%, FC bacon 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Molvira FC - FC bacon 0:0

68e minuut.
Brubakken is nu in balbezit. Løvold verovert de bal door een tackle van achteren. Løvold geeft een hoge lob. Aune bereikt de bal nog maar net als eerste. Aune geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tronstad speelt de bal door. Eklund rent richting de bal. Eklund speelt de bal door. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Bjørk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 52%, FC bacon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Molvira FC - FC bacon 0:0