Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOkn IL Byåsen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nesbø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aga rent richting de bal. Aga schiet op doel. Moldskred maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Byåsen 0:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Slettebø de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Solbakk neemt de hoekschop. Nesbø springt en kopt de bal. Moldskred heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Byåsen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 55%, Byåsen 45%.
BOkn IL - Byåsen 0:2

56e minuut.
Nordbø probeert de bal aan de voet te houden. Hustoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordbø schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nordbø naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Steinsvik passt de bal met de wreef. Hustoft is nu in balbezit. Hustoft geeft een hoge lob. Nansen rent richting de bal. Nansen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Hustoft probeert naar een medespeler te passen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne speelt de bal door. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Heier geeft de bal voor. Daar is Bakkehaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesbø speelt de bal door. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 52%, Byåsen 48%.
BOkn IL - Byåsen 0:2