Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masada bimilibombom
232 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Sømme met een snelle inworp. Toft rent richting de bal. Øren rent richting de bal. Øren schiet op doel. Ask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mørk rent richting de bal. Mørk geeft de bal voor. Sømme geeft een hoge lob. Øren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - bimilibombom 1:0

16e minuut.
Nesset rent richting de bal. Stubberud onderschept slim de pass. Stubberud geeft een lange en hoge pass. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - bimilibombom 2:0

21e minuut.
Nesset is nu in balbezit. Stubberud onderschept slim de pass. Stubberud passt de bal zonder na te denken. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - bimilibombom 2:1

23e minuut.
Munkvold geeft een hoge lob. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård passt de bal met de wreef. Ringdal rent richting de bal. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Toft probeert de bal met de borst te controleren. Toft geeft een lange en hoge pass. Daar is Sørvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Munkvold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nesset is nu in balbezit. Nesset draait met de bal, schiet en ... Ringdal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sanden rent richting de bal. Sanden geeft de bal voor. Mørk is nu in balbezit. Øren verovert de bal door een tackle van achteren. Øren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hustoft geeft een hoge lob. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård probeert naar een medespeler te passen. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masada - bimilibombom 2:2

44e minuut.
Munkvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkvold probeert naar een medespeler te passen. Nesset bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesset haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - bimilibombom 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 46%, bimilibombom 54%.
Masada - bimilibombom 2:3

47e minuut.
Munkvold rent richting de bal. Munkvold passt de bal zonder na te denken. Ringdal rent richting de bal. Ringdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - bimilibombom 2:4

56e minuut.
Nordgård met de inworp. Nesset bereikt de bal nog maar net als eerste. Sømme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sømme krijgt een gele kaart. Nesset is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nesset legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sanden rent richting de bal. Nesset rent richting de bal. Sanden verovert de bal door een tackle van achteren. Sanden geeft een lange en hoge pass. Toft springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Stubberud passt de bal in één keer door. Sanden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanden probeert naar een medespeler te passen. Sørvik is nu in balbezit. Sørvik draait met de bal, schiet en ... Ask verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bjerk kopt de bal weg. Sømme is nu in balbezit. Sømme geeft een hoge lob. Kleiveland probeert de bal aan de voet te houden. Tøsse geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sanden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Stubberud bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustoft onderschept slim de pass. Hustoft geeft de bal voor. Nordgård rent richting de bal. Nordgård met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 58%, bimilibombom 42%.
Masada - bimilibombom 2:4