Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بليبليبل ManchesterUnited85
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Hammer onderschept slim de pass. Vestrheim is nu in balbezit. Hammer verovert de bal door een tackle van achteren. Eggen rent richting de bal. Eggen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
بليبليبل - ManchesterUnited85 1:0

19e minuut.
Eliassen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hammer is nu in balbezit. Hammer passt de bal zonder na te denken. Dyrstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vestrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer rent richting de bal. Hammer passt de bal in één keer door. Gjerdingen is nu in balbezit. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap. Finnøy bokst de bal weg.

40e minuut.
Vestrheim is nu in balbezit. Vestrheim speelt de bal door. Helland bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydenlund onderschept slim de pass. Frydenlund geeft de bal voor. Paal! Korsvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 56%, ManchesterUnited85 44%.
بليبليبل - ManchesterUnited85 1:0

77e minuut.
Stensvold met een sublieme pass. Solhaug is nu in balbezit. Westerheim begaat een overtreding. Westerheim krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Miljeteig geeft een lange en hoge pass. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Westerheim. Nordstrand raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 45%, ManchesterUnited85 55%.
بليبليبل - ManchesterUnited85 1:0