Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molvira FC BOkn IL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Nansen onderschept slim de pass. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen is nu in balbezit. Nansen haalt uit met een fantastische trap. Drabløs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rokne speelt de bal door. Hustoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustoft speelt de bal door. Nansen rent richting de bal. Nansen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rokne probeert de bal aan de voet te houden. Sørloth is nu in balbezit. Brustad verovert de bal door een tackle van achteren. Rokne is nu in balbezit. Rokne draait met de bal, schiet en ... Drabløs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Molvira FC - BOkn IL 0:1

25e minuut.
Nansen onderschept slim de pass. Nansen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bakkehaug de bal. Kvalvåg verovert de bal door een tackle van achteren. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rokne is nu in balbezit. Rokne geeft een lange en hoge pass. Aalberg kopt de bal weg. Rokne is nu in balbezit. Rokne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kvalvåg rent richting de bal. Brustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg verovert de bal door een tackle van achteren. Brubakken is nu in balbezit. Brubakken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 41%, BOkn IL 59%.
Molvira FC - BOkn IL 0:1

52e minuut.
Erdal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starheim met een snelle inworp. Klungelig pakt Rokne de bal. Rokne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kvalvåg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gangstad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 34%, BOkn IL 66%.
Molvira FC - BOkn IL 0:1