Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOkn IL Masada
Normal Tactiek 232
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
14 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Steinsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren verovert de bal door een tackle van achteren. Øren speelt de bal door. Sørvik is nu in balbezit. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. Njærheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Rokne is nu in balbezit. Øvrebø onderschept slim de pass. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne is nu in balbezit. Rokne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grønn met een harde bal richting middenveld. Daar is Brustad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokne is nu in balbezit. Rokne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Slettebø geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanden met de inworp. Sørvik is nu in balbezit. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Leikvoll de bal onder controle te krijgen. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bakkehaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toft rent richting de bal. Toft haalt uit met een fantastische trap. Njærheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Slettebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. Njærheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Masada 0:1

21e minuut.
Brustad is nu in balbezit. Mauseth onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brustad. Brustad krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sanden geeft een lange en hoge pass. Daar is Slettebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren draait met de bal, schiet en ... Njærheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sørvik passt de bal zonder na te denken. Toft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren haalt uit met een fantastische trap. Njærheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Masada 0:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Slettebø de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Øren rent richting de bal. Øren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Masada 0:3

33e minuut.
Øren onderschept slim de pass. Brustad rent richting de bal. Øren onderschept slim de pass. Øren draait met de bal, schiet en ... Njærheim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Masada 0:4

38e minuut.
Brustad rent richting de bal. Sørvik onderschept slim de pass. Sørvik met een sublieme pass. Øren rent richting de bal. Øren haalt uit met een fantastische trap. Njærheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mauseth speelt de bal door. Stubberud rent richting de bal. Rokne maakt een afschuwelijke overtreding. Rokne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 62%, Masada 38%.
BOkn IL - Masada 0:4

51e minuut.
Sanden met een snelle inworp. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik passt de bal met de wreef. Øren rent richting de bal. Øren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Masada 0:5

55e minuut.
Toft rent richting de bal. Bakkehaug verovert de bal door een tackle van achteren. Mauseth onderschept slim de pass. Toft is nu in balbezit. Toft geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brustad heeft problemen om de bal te vangen. Sanden rent richting de bal. Sanden geeft de bal voor. Sørvik rent richting de bal. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. Njærheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rokne is nu in balbezit. Sømme verovert de bal door een tackle van achteren. Sømme passt de bal zonder na te denken. Nansen rent richting de bal. Nansen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kleiveland geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brustad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Starheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starheim geeft de bal voor. Grønn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nansen is nu in balbezit. Nansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - Masada 1:5

90e minuut.
Øvrebø geeft een hoge lob. Inworp. Hustoft met een snelle inworp. Rokne rent richting de bal. Rokne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 54%, Masada 46%.
BOkn IL - Masada 1:5