Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masada BOkn IL
232 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Toft geeft een hoge lob. Daar is Brustad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Slettebø de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hodneland neemt de hoekschop. Njærheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Øren is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Øren is nu in balbezit. Øren schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - BOkn IL 1:0

7e minuut.
Toft is nu in balbezit. Toft speelt de bal door. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren draait met de bal, schiet en ... Njærheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lystad geeft de bal voor. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik verovert de bal door een tackle van achteren. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Øren de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - BOkn IL 2:0

21e minuut.
Bakkehaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkehaug geeft een lange en hoge pass. Daar is Starheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokne is nu in balbezit. Rokne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Njærheim met een harde bal richting middenveld. Inworp. Lystad met een snelle inworp. Klungelig pakt Toft de bal. Toft geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hodneland is nu in balbezit. Brustad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodneland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stubberud met een snel genomen vrije trap. Øren is nu in balbezit. Øren draait met de bal, schiet en ... Steinsvik probeert de bal aan de voet te houden. Njærheim bokst de bal weg.

37e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland passt de bal in één keer door. Erstad probeert de bal aan de voet te houden. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. Njærheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 36%, BOkn IL 64%.
Masada - BOkn IL 2:0

60e minuut.
Inworp. Starheim met een snelle inworp. Rokne is nu in balbezit. Rokne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kleiveland de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rokne probeert naar een medespeler te passen. Kleiveland geeft een hoge lob. Slettebø is nu in balbezit. Øren verovert de bal door een tackle van achteren. Øren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Steinsvik rent richting de bal. Steinsvik geeft een lange en hoge pass. Toft bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren is nu in balbezit. Øren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - BOkn IL 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 37%, BOkn IL 63%.
Masada - BOkn IL 3:0