Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bimilibombom Molvira FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Eklund geeft een lange en hoge pass. Stavem bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem passt de bal met de wreef. Fosser rent richting de bal. Fosser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - Molvira FC 0:1

27e minuut.
Bjerk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moholt met de inworp. Brubakken rent richting de bal. Brubakken geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Thue kopt de bal weg. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal passt de bal zonder na te denken. Nesset rent richting de bal. Nesset haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bimilibombom - Molvira FC 1:1

37e minuut.
Tronstad is nu in balbezit. Tronstad probeert naar een medespeler te passen. Fosser rent richting de bal. Brubakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brubakken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - Molvira FC 1:2

41e minuut.
Thue passt de bal in één keer door. Eklund geeft de bal voor. Moholt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fosser de bal. Fosser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 51%, Molvira FC 49%.
bimilibombom - Molvira FC 1:2

49e minuut.
Daar is Egeberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egeberg passt de bal zonder na te denken. Helland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesset is nu in balbezit. Nesset draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg probeert naar een medespeler te passen. Ringdal rent richting de bal. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aune passt de bal in één keer door. Helland rent richting de bal. Met opzet legt Munkvold zijn tegenspeler op de grond. Munkvold krijgt een gele kaart. Helland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Helland met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fosser rent richting de bal. Fosser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - Molvira FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 46%, Molvira FC 54%.
bimilibombom - Molvira FC 1:3