Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بليبليبل BOkn IL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hammer passt de bal met de wreef. Slettebø is nu in balbezit. Eggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggen haalt uit met een fantastische trap. Njærheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
بليبليبل - BOkn IL 1:0

11e minuut.
Hammer passt de bal met de wreef. Bakkehaug controleert de bal met de borst. Eliassen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliassen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Steinsvik met een snelle inworp. Bakkehaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggen onderschept slim de pass. Eggen schiet op doel. Njærheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 32%, BOkn IL 68%.
بليبليبل - BOkn IL 1:0

84e minuut.
Daar is Helland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hustoft rent richting de bal. Helland begaat een overtreding. Helland krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hjortland is nu in balbezit. Westerheim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rokne. Westerheim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Westerheim kan niet meer verder spelen. Østby komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 48%, BOkn IL 52%.
بليبليبل - BOkn IL 1:0