Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOkn IL بليبليبل
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bakkehaug geeft een hoge lob. Nansen is nu in balbezit. Hjortland is nu in balbezit. Nansen onderschept slim de pass. Nansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - بليبليبل 1:0

7e minuut.
Bakkehaug is nu in balbezit. Eggen onderschept slim de pass. Brustad is nu in balbezit. Eggen onderschept slim de pass. Eggen schiet op doel. Njærheim bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyrstad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hammer probeert de bal met de borst te controleren. Eggen rent richting de bal. Eggen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gjerdingen is nu in balbezit. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap. Njærheim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOkn IL - بليبليبل 1:1

9e minuut.
Eliassen onderschept slim de pass. Eliassen geeft een hoge lob. Dyrstad met een sublieme pass. Gjerdingen heeft problemen om de bal te vangen. Gjerdingen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Njærheim met een sublieme pass. Helland kopt de bal weg. Bakkehaug heeft problemen om de bal te vangen. Eggen rent richting de bal. Eggen draait met de bal, schiet en ... Njærheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Westerheim passt de bal zonder na te denken. Daar is Hustoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helland. Helland krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Starheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Starheim geeft een hoge lob. Daar is Nansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nansen draait met de bal, schiet en ... Daar is Hjortland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 65%, بليبليبل 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOkn IL - بليبليبل 1:1

88e minuut.
Helland probeert de bal aan de voet te houden. Hustoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustoft geeft een lange en hoge pass. Daar is Gjerdingen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOkn IL - بليبليبل 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOkn IL 59%, بليبليبل 41%.
BOkn IL - بليبليبل 1:2