Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bimilibombom Byåsen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Holtan rent richting de bal. Holtan geeft de bal voor. Bjerk rent richting de bal. Moldskred onderschept slim de pass. Moldskred draait met de bal, schiet en ... Ask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Skråmestø verovert de bal door een tackle van achteren. Skråmestø probeert naar een medespeler te passen. Bjerk is nu in balbezit. Moldskred verovert de bal door een tackle van achteren. Moldskred schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Munkvold probeert naar een medespeler te passen. Berdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdal met een sublieme pass. Ringdal is nu in balbezit. Ringdal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 49%, Byåsen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bimilibombom - Byåsen 0:0

53e minuut.
Bjerk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nesbø met een snelle inworp. Aga rent richting de bal. Aga schiet op doel. Ask bokst de bal weg. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - Byåsen 0:1

55e minuut.
Berdal passt de bal met de wreef. Nesbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbø met een sublieme pass. Moldskred rent richting de bal. Moldskred schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stavem trapt de bal weg van het doel. Berdal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Heier de bal onder controle te krijgen. Ringdal rent richting de bal. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aga rent richting de bal. Aga geeft de bal voor. Daar is Thue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 44%, Byåsen 56%.
bimilibombom - Byåsen 0:1