Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bimilibombom FC bacon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Thue kopt de bal weg. Løvold is nu in balbezit. Nesset begaat een overtreding. Nesset krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Thue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Høglund verovert de bal door een tackle van achteren. Ottersen is nu in balbezit. Ottersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ask is nu in balbezit. Ask geeft de bal voor. Bjerk controleert de bal met de borst. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Høglund onderschept slim de pass. Høglund met een sublieme pass. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Egeberg onderschept slim de pass. Egeberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kroken de bal. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 53%, FC bacon 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bimilibombom - FC bacon 0:0

51e minuut.
Isdal kopt de bal weg. Mørk geeft de bal voor. Munkvold kopt de bal weg. Ringdal kan de bal niet met de borst controleren. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Løvold is nu in balbezit. Nesset verovert de bal door een tackle van achteren. Nesset speelt de bal door. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wærnes rent richting de bal. Westad bereikt de bal nog maar net als eerste. Wærnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Westad verovert de bal door een tackle van achteren. Munkvold geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bjørk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - FC bacon 1:0

84e minuut.
Nesset rent richting de bal. Nesset passt de bal zonder na te denken. Westgård is nu in balbezit. Ringdal rent richting de bal. Ringdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - FC bacon 2:0

89e minuut.
Kroken rent richting de bal. Kroken passt de bal in één keer door. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Høglund rent richting de bal. Høglund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 45%, FC bacon 55%.
bimilibombom - FC bacon 2:0