Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molvira FC بليبليبل
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Sørloth speelt de bal door. Aune rent richting de bal. Helland verovert de bal door een tackle van achteren. Helland geeft de bal voor. Gjerdingen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

9e minuut.
Erdal geeft de bal voor. Hjortland met een sublieme pass. Østby probeert de bal aan de voet te houden. Gjerdingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nordeide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gangstad komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Moholt probeert naar een medespeler te passen. Fosser rent richting de bal. Ravn verovert de bal door een tackle van achteren. Brubakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brubakken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Østby de bal onder controle te krijgen. Brubakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brubakken passt de bal met de wreef. Fosser heeft problemen om de bal te vangen. Fosser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 46%, بليبليبل 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Molvira FC - بليبليبل 0:0

47e minuut.
Sørloth onderschept slim de pass. Sørloth geeft de bal voor. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Østby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brubakken is nu in balbezit. Østby is nu in balbezit. Brubakken rent richting de bal. Brubakken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Helland onderschept slim de pass. Helland passt de bal met de wreef. Aalberg heeft problemen om de bal te vangen. Gjerdingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Drabløs bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 47%, بليبليبل 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Molvira FC - بليبليبل 0:0