Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بليبليبل Molvira FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Westerheim passt de bal met de wreef. Gjerdingen rent richting de bal. Sørloth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gjerdingen raakt geblesseerd tijdens het duel. Eggen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
بليبليبل - Molvira FC 1:0

8e minuut.
Brubakken kopt de bal weg. Hjortland is nu in balbezit. Fosser verovert de bal door een tackle van achteren. Fosser draait met de bal, schiet en ... Korsvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
بليبليبل - Molvira FC 1:1

16e minuut.
Brubakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brubakken passt de bal zonder na te denken. Fosser rent richting de bal. Fosser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
بليبليبل - Molvira FC 1:2

18e minuut.
Moholt heeft problemen om de bal te vangen. Moholt geeft een lange en hoge pass. Aune rent richting de bal. Fosser rent richting de bal. Fosser haalt uit met een fantastische trap. Korsvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gjerdingen rent richting de bal. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap. Daar is Aalberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Erdal met een harde bal richting middenveld. Aune kopt de bal weg. Tronstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gjerdingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 55%, Molvira FC 45%.
بليبليبل - Molvira FC 1:2

47e minuut.
Eklund kopt de bal weg. Westerheim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tronstad. Tronstad krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Hammer geeft een lange en hoge pass. Eklund rent richting de bal. Eklund passt de bal in één keer door. Fosser rent richting de bal. Fosser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Helland is nu in balbezit. Helland geeft de bal voor. Ravn kopt de bal weg. Gjerdingen is nu in balbezit. Gjerdingen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sørloth rent richting de bal. Hammer verovert de bal door een tackle van achteren. Hammer probeert naar een medespeler te passen. Fosser is nu in balbezit. Fosser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 40%, Molvira FC 60%.
بليبليبل - Molvira FC 1:2