Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masada Byåsen
232 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Toft controleert de bal met de borst. Skråmestø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skråmestø met een sublieme pass. Hodneland geeft een hoge lob. Øren springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Sørvik de bal. Nordbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik is nu in balbezit. Sørvik onderschept slim de pass. Sørvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sørvik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tøsse de bal. Stubberud bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred verovert de bal door een tackle van achteren. Moldskred schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Toft geeft de bal voor. Solbakk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lystad. Lystad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 49%, Byåsen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masada - Byåsen 0:0

58e minuut.
Toft bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft passt de bal in één keer door. Øren rent richting de bal. Sørvik is nu in balbezit. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - Byåsen 1:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lystad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toft geeft de bal voor. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stubberud verovert de bal door een tackle van achteren. Stubberud geeft een hoge lob. Inworp. Solbakk met een snelle inworp. Aga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Solbakk met de inworp. Aga is nu in balbezit. Aga geeft een hoge lob. Kleiveland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dybvik heeft problemen om de bal te vangen. Dybvik geeft een hoge lob. Daar is Moldskred, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aga is nu in balbezit. Aga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hodneland met een snelle inworp. Mauseth controleert de bal met de borst. Mauseth probeert naar een medespeler te passen. Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 50%, Byåsen 50%.
Masada - Byåsen 1:0