Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUnited85 FC bacon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Leikanger kopt de bal weg. Stensvold heeft problemen om de bal te vangen. Stensvold speelt de bal door. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kroken speelt de bal door. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensvold is nu in balbezit. Ottersen verovert de bal door een tackle van achteren. Ottersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Finnøy trapt de bal weg. Vestrheim kopt de bal weg. Nordstrand is nu in balbezit. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. Bjørk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Langli verovert de bal door een tackle van achteren. Langli passt de bal met de wreef. Nordstrand rent richting de bal. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Bjørk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Miljeteig de bal onder controle te krijgen. Høglund rent richting de bal. Høglund passt de bal met de wreef. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUnited85 - FC bacon 0:1

34e minuut.
Finnøy met een sublieme pass. Friberg kopt de bal weg. Westgård is nu in balbezit. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Nordstrand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stensvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensvold geeft een hoge lob. Kroken bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. Bjørk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Miljeteig is nu in balbezit. Miljeteig geeft een hoge lob. Høglund kopt de bal weg. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottersen schiet op doel. Finnøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aksnes geeft een hoge lob. Frydenlund kopt de bal weg. Løvold is nu in balbezit. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Nordstrand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUnited85 41%, FC bacon 59%.
ManchesterUnited85 - FC bacon 0:1

47e minuut.
Løvold rent richting de bal. Friberg rent richting de bal. Friberg met een sublieme pass. Nordstrand is nu in balbezit. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ManchesterUnited85 - FC bacon 1:1

60e minuut.
Miljeteig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vestrheim rent richting de bal. Vestrheim passt de bal zonder na te denken. Nordstrand is nu in balbezit. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bjørk trapt de bal weg. Vestrheim kopt de bal weg. Nordstrand heeft problemen om de bal te vangen. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. Svardal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kroken probeert de bal aan de voet te houden. Isdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydenlund onderschept slim de pass. Frydenlund geeft een lange en hoge pass. Svardal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjørk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Langli rent richting de bal. Langli passt de bal in één keer door. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ... Daar is Svardal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Ottersen de bal. Skjærvik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ottersen. Ottersen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUnited85 34%, FC bacon 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ManchesterUnited85 - FC bacon 1:1