Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bimilibombom BOkn IL
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


22e minuut.
Egeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne is nu in balbezit. Rokne geeft een hoge lob. Nansen is nu in balbezit. Nansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brustad is nu in balbezit. Brustad probeert naar een medespeler te passen. Rokne met een sublieme pass. Nansen is nu in balbezit. Nansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Munkvold geeft de bal voor. Steinsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ringdal is nu in balbezit. Ringdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Steinsvik met een snelle inworp. Hustoft rent richting de bal. Hustoft met een sublieme pass. Rokne rent richting de bal. Rokne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 49%, BOkn IL 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bimilibombom - BOkn IL 0:0

64e minuut.
Steinsvik geeft de bal voor. Westad rent richting de bal. Hustoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Westad verovert de bal door een tackle van achteren. Westad geeft de bal voor. Njærheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ringdal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Egeberg met een sublieme pass. Thue rent richting de bal. Thue geeft een lange en hoge pass. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringdal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Westad is nu in balbezit. Hustoft onderschept slim de pass. Hustoft passt de bal zonder na te denken. Nansen rent richting de bal. Nansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bimilibombom - BOkn IL 0:1

82e minuut.
Daar is Nesset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkehaug is nu in balbezit. Bakkehaug geeft een hoge lob. Nansen is nu in balbezit. Nansen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bimilibombom 64%, BOkn IL 36%.
bimilibombom - BOkn IL 0:1