Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masada Molvira FC
232 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Helland geeft een lange en hoge pass. Lystad rent richting de bal. Lystad met een sublieme pass. Øren rent richting de bal. Øren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - Molvira FC 1:0

22e minuut.
Øren probeert de bal met de borst te controleren. Sørvik rent richting de bal. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Øren de bal onder controle te krijgen. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - Molvira FC 2:0

33e minuut.
Aune is nu in balbezit. Aune passt de bal zonder na te denken. Brubakken heeft problemen om de bal te vangen. Fosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Masada - Molvira FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 48%, Molvira FC 52%.
Masada - Molvira FC 2:1

46e minuut.
Sørvik is nu in balbezit. Sørvik passt de bal met de wreef. Sørloth rent richting de bal. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Aalberg trapt de bal weg. Lystad kopt de bal weg. Toft rent richting de bal. Toft geeft een hoge lob. Drabløs bokst de bal weg.

71e minuut.
Mauseth met een sublieme pass. Øren rent richting de bal. Aalberg rent richting de bal. Øren onderschept slim de pass. Øren schiet op doel. Drabløs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanden zal de hoekschop nemen. Lystad rent richting de bal. Lystad geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Drabløs trapt de bal weg van het doel. Fosser heeft problemen om de bal te vangen. Fosser probeert naar een medespeler te passen. Aune bereikt de bal nog maar net als eerste. Aune schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brubakken geeft een lange en hoge pass. Mauseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauseth passt de bal in één keer door. Moholt rent richting de bal. Moholt haalt uit met een fantastische trap. Grønn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eklund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Moholt de bal. Moholt geeft een lange en hoge pass. Aune springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moholt rent richting de bal. Moholt met een sublieme pass. Stubberud bereikt de bal nog maar net als eerste. Brubakken is nu in balbezit. Brubakken schiet op doel. Grønn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masada 55%, Molvira FC 45%.
Masada - Molvira FC 2:1