Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بليبليبل Byåsen
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Solbakk met een snelle inworp. Skråmestø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skråmestø passt de bal in één keer door. Daar is Moldskred, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldskred schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gjerdingen onderschept slim de pass. Dyrstad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dybvik. Dybvik krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Aga passt de bal zonder na te denken. Moldskred rent richting de bal. Østby schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Østby krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Nesbø verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbø geeft een hoge lob. Daar is Norheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solbakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Solbakk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nordbø rent richting de bal. Gjerdingen verovert de bal door een tackle van achteren. Dybvik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dybvik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Gjerdingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen schiet op doel. Heier kopt de bal weg. Eggen is nu in balbezit. Eggen draait met de bal, schiet en ... Kvalnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 47%, Byåsen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بليبليبل - Byåsen 0:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Østby met een snelle inworp. Dyrstad is nu in balbezit. Dyrstad geeft de bal voor. Gjerdingen maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvalnes bokst de bal weg.

71e minuut.
Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga passt de bal met de wreef. Gjerdingen rent richting de bal. Eggen is nu in balbezit. Eggen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 31%, Byåsen 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بليبليبل - Byåsen 0:0