Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byåsen بليبليبل
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


33e minuut.
Aga rent richting de bal. Aga passt de bal zonder na te denken. Norheim is nu in balbezit. Moldskred onderschept slim de pass. Moldskred draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Byåsen - بليبليبل 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byåsen 38%, بليبليبل 62%.
Byåsen - بليبليبل 1:0

59e minuut.
Solbakk geeft de bal voor. Nesbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbø met een sublieme pass. Egeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg geeft een lange en hoge pass. Korsvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Egeberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westerheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg begaat een overtreding. Egeberg krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gjerdingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen haalt uit met een fantastische trap. Holtan probeert de bal met de borst te controleren. Eliassen is nu in balbezit. Eliassen haalt uit met een fantastische trap. Kvalnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byåsen 46%, بليبليبل 54%.
Byåsen - بليبليبل 1:0