Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miim RARESR3J2UERYHWYR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Rolfsen met de inworp. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg geeft een hoge lob. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Herheim geeft een hoge lob. Georgsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hinna krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dvergsdal is nu in balbezit. Braut onderschept slim de pass. Braut met een sublieme pass. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Seeberg draait met de bal, schiet en ... Stormoen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Simensen kopt de bal weg. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Seeberg rent richting de bal. Seeberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Georgsen geeft een lange en hoge pass. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal speelt de bal door. Romstad heeft problemen om de bal te vangen. Romstad geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moldestad rent richting de bal. Moldestad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rolfsen kopt de bal weg. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flatland. Flatland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miim 70%, RARESR3J2UERYHWYR 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miim - RARESR3J2UERYHWYR 0:0

49e minuut.
Georgsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flatland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinna rent richting de bal. Hinna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Thomassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
miim - RARESR3J2UERYHWYR 1:0

50e minuut.
Sirevåg probeert naar een medespeler te passen. Seeberg rent richting de bal. Met opzet legt Hinna zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hinna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hinna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg passt de bal zonder na te denken. Seeberg is nu in balbezit. Seeberg schiet op doel. Stormoen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
miim - RARESR3J2UERYHWYR 1:1

74e minuut.
Flatland onderschept slim de pass. Flatland passt de bal in één keer door. Toft is nu in balbezit. Toft geeft de bal voor. Moldestad krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
miim - RARESR3J2UERYHWYR 2:1

81e minuut.
Haraldstad geeft de bal voor. Herheim rent richting de bal. Herheim passt de bal met de wreef. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miim 60%, RARESR3J2UERYHWYR 40%.
miim - RARESR3J2UERYHWYR 2:1