Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skreia united miim
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kolle passt de bal met de wreef. Amlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Amlie passt de bal zonder na te denken. Skjerping bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjerping schiet op doel. Stormoen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lysne geeft een lange en hoge pass. Herheim is nu in balbezit. Herheim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolle de bal. Kolle schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
skreia united - miim 1:0

26e minuut.
Naustdal passt de bal in één keer door. Lysne rent richting de bal. Romstad begaat een overtreding. Romstad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skreia united 38%, miim 62%.
skreia united - miim 1:0

49e minuut.
Fylling bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldestad onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Østvang. Østvang krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Østvang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flatland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinna rent richting de bal. Hinna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Huus kopt de bal weg. Mykland heeft problemen om de bal te vangen. Amlie met een sublieme pass. Kolle rent richting de bal. Kolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skreia united - miim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skreia united 53%, miim 47%.
skreia united - miim 2:0