Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abu12 RARESR3J2UERYHWYR
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Simensen probeert naar een medespeler te passen. Syversen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grimsrud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Georgsen. Georgsen krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Braut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erlandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlandsen speelt de bal door. Klungelig pakt Grimsrud de bal. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hervik passt de bal in één keer door. Sødal rent richting de bal. Sødal passt de bal met de wreef. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abu12 - RARESR3J2UERYHWYR 1:0

13e minuut.
Georgsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad begaat een overtreding. Georgsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Dale zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Madland is nu in balbezit. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sirevåg verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg speelt de bal door. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås draait met de bal, schiet en ... Vatle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Skadberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolfsen met een snelle inworp. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hervik met een snelle inworp. Sødal rent richting de bal. Sødal speelt de bal door. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abu12 46%, RARESR3J2UERYHWYR 54%.
abu12 - RARESR3J2UERYHWYR 1:0

64e minuut.
Erlandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simensen verovert de bal door een tackle van achteren. Simensen geeft een lange en hoge pass. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abu12 - RARESR3J2UERYHWYR 1:1

79e minuut.
Simensen rent richting de bal. Erlandsen onderschept slim de pass. Erlandsen passt de bal met de wreef. Sødal is nu in balbezit. Sødal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg passt de bal met de wreef. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås haalt uit met een fantastische trap. Vatle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad geeft een lange en hoge pass. Syversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut onderschept slim de pass. Braut passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abu12 39%, RARESR3J2UERYHWYR 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abu12 - RARESR3J2UERYHWYR 1:1