Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bergen Neymar1234
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Huus met de inworp. Klungelig pakt Nesbø de bal. Nesbø speelt de bal door. Hetland is nu in balbezit. Hetland haalt uit met een fantastische trap. Vestby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Huus passt de bal met de wreef. Hetland rent richting de bal. Hetland passt de bal met de wreef. Aurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurdal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Nesbø probeert naar een medespeler te passen. Hetland is nu in balbezit. Haga verovert de bal door een tackle van achteren. Hustoft onderschept slim de pass. Hustoft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bergen - Neymar1234 0:1

18e minuut.
Kvalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalheim geeft een lange en hoge pass. Hustoft rent richting de bal. Hetland rent richting de bal. Hetland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes geeft een hoge lob. Haga is nu in balbezit. Aurdal verovert de bal door een tackle van achteren. Aurdal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nesbø speelt de bal door. Haga is nu in balbezit. Aurdal verovert de bal door een tackle van achteren. Aurdal geeft een lange en hoge pass. Hetland springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bergen - Neymar1234 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bergen 55%, Neymar1234 45%.
CD Bergen - Neymar1234 0:2

51e minuut.
Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes geeft de bal voor. Ulland is nu in balbezit. Hetland verovert de bal door een tackle van achteren. Hetland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Torjussen trapt de bal weg van het doel. Vangen kopt de bal weg. Røsnes rent richting de bal. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Huus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen geeft een hoge lob. Vangen rent richting de bal. Vangen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vangsnes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stormyr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bergen 58%, Neymar1234 42%.
CD Bergen - Neymar1234 0:2