Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar1234 RARESR3J2UERYHWYR
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Aurdal heeft problemen om de bal te vangen. Aurdal passt de bal in één keer door. Hetland rent richting de bal. Hetland schiet op doel. Kirkerud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar1234 - RARESR3J2UERYHWYR 1:0

16e minuut.
Sirevåg probeert naar een medespeler te passen. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihlen begaat een overtreding. Ihlen krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vangsnes geeft de bal voor. Inworp. Braut met een snelle inworp. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Simensen met een snelle inworp. Haraldstad is nu in balbezit. Haraldstad probeert naar een medespeler te passen. Fagerås rent richting de bal. Fagerås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neymar1234 - RARESR3J2UERYHWYR 1:1

27e minuut.
Huus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Huus verovert de bal door een tackle van achteren. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rolfsen geeft de bal voor. Simensen rent richting de bal. Simensen speelt de bal door. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås schiet op doel. Torjussen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar1234 55%, RARESR3J2UERYHWYR 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neymar1234 - RARESR3J2UERYHWYR 1:1

47e minuut.
Dale speelt de bal door. Simensen met een sublieme pass. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Øyan met de inworp. Ihlen is nu in balbezit. Ihlen geeft een hoge lob. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetland draait met de bal, schiet en ... Kirkerud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

79e minuut.
Georgsen rent richting de bal. Ihlen begaat een overtreding. Georgsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Georgsen met een snel genomen vrije trap. Fagerås heeft problemen om de bal te vangen. Fagerås schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Huus rent richting de bal. Rolfsen verovert de bal door een tackle van achteren. Rolfsen probeert naar een medespeler te passen. Fagerås heeft problemen om de bal te vangen. Fagerås schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar1234 51%, RARESR3J2UERYHWYR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neymar1234 - RARESR3J2UERYHWYR 1:1