Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borre FC miim
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Våga geeft een hoge lob. Dvergsdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes schiet op doel. Herheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Moldestad onderschept slim de pass. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønli rent richting de bal. Hinna onderschept slim de pass. Hinna haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Nansen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Nansen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flatland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinna is nu in balbezit. Hinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Gunnestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flatland rent richting de bal. Gunnestad begaat een overtreding. Gunnestad krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Furseth met een harde bal richting middenveld. Naustdal kopt de bal weg. Nansen probeert de bal aan de voet te houden. Moldestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rognerud kopt de bal weg. Klungelig pakt Naustdal de bal. Naustdal speelt de bal door. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal met een sublieme pass. Hågensen probeert naar een medespeler te passen. Hinna rent richting de bal. Hinna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - miim 0:1

37e minuut.
Hågensen rent richting de bal. Hågensen passt de bal zonder na te denken. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes schiet op doel. Lossius probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Våga verovert de bal door een tackle van achteren. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal onderschept slim de pass. Våga onderschept slim de pass. Våga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borre FC - miim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borre FC 55%, miim 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borre FC - miim 1:1

50e minuut.
Midtskogen is nu in balbezit. Mykland is nu in balbezit. Midtskogen verovert de bal door een tackle van achteren. Midtskogen geeft de bal voor. Rognerud kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Midtskogen met een snelle inworp. Våga bereikt de bal nog maar net als eerste. Våga speelt de bal door. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud schiet op doel. Stormoen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Moldestad is nu in balbezit. Grønli verovert de bal door een tackle van achteren. Grønli probeert naar een medespeler te passen. Romstad rent richting de bal. Romstad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Flatland kopt de bal weg. Våga rent richting de bal. Våga passt de bal in één keer door. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hågensen passt de bal in één keer door. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland met een sublieme pass. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna haalt uit met een fantastische trap. Sundgot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Naustdal passt de bal in één keer door. Romstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjerke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borre FC 67%, miim 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borre FC - miim 1:1