Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skreia united Isyms
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Gausdal speelt de bal door. Skarsvåg rent richting de bal. Skarsvåg met een sublieme pass. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Amlie onderschept slim de pass. Amlie passt de bal met de wreef. Kolle rent richting de bal. Kolle schiet op doel. Sunde probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Huus geeft de bal voor. Skjerping bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjerping passt de bal zonder na te denken. Kolle rent richting de bal. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sunde heeft problemen om de bal te vangen. Kolle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sunde. Sunde krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Skarsvåg is nu in balbezit. Skjerping verovert de bal door een tackle van achteren. Skjerping speelt de bal door. Kolle rent richting de bal. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gjerdingen is nu in balbezit. Amlie is nu in balbezit. Amlie passt de bal met de wreef. Kolle is nu in balbezit. Kolle schiet op doel. Berge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Amlie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fauske. Amlie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amlie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sunde heeft problemen om de bal te vangen. Kolle is nu in balbezit. Kolle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skreia united 47%, Isyms 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skreia united - Isyms 0:0

76e minuut.
Aspenes speelt de bal door. Rushfeldt speelt de bal door. Aspenes geeft een lange en hoge pass. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lysne passt de bal in één keer door. Jentoft rent richting de bal. Aspenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aspenes krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Jentoft zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skjerping is nu in balbezit. Skjerping draait met de bal, schiet en ... Berge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skreia united - Isyms 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skreia united 44%, Isyms 56%.
skreia united - Isyms 1:0