Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borre FC RARESR3J2UERYHWYR
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Braut rent richting de bal. Braut geeft de bal voor. Seeberg controleert de bal met de borst. Seeberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 0:1

11e minuut.
Georgsen heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg geeft een hoge lob. Seeberg rent richting de bal. Seeberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Georgsen geeft de bal voor. Ås bereikt de bal nog maar net als eerste. Ås passt de bal zonder na te denken. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 1:1

30e minuut.
Braut met een snelle inworp. Grønli rent richting de bal. Grønli passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Braut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 1:2

31e minuut.
Seeberg passt de bal in één keer door. Sekkingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolfsen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bjerke met een sublieme pass. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Seeberg draait met de bal, schiet en ... Sundgot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borre FC 57%, RARESR3J2UERYHWYR 43%.
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 1:3

51e minuut.
Braut kopt de bal weg. Øygarden rent richting de bal. Øygarden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vangsnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Kirkerud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Georgsen rent richting de bal. Øygarden verovert de bal door een tackle van achteren. Øygarden met een sublieme pass. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borre FC 60%, RARESR3J2UERYHWYR 40%.
Borre FC - RARESR3J2UERYHWYR 2:3