Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abu12 Isyms
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Erlandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlandsen passt de bal zonder na te denken. Gjerdingen is nu in balbezit. Grimsrud onderschept slim de pass. Grimsrud draait met de bal, schiet en ... Berge bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Skarsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Syversen is nu in balbezit. Skarsvåg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syversen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Syversen kan niet meer verder spelen. Falk komt het veld opgelopen. Falk met een snel genomen vrije trap. Grimsrud is nu in balbezit. Erlandsen is nu in balbezit. Erlandsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sunde geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hallingstad met een snelle inworp. Erlandsen is nu in balbezit. Erlandsen draait met de bal, schiet en ... Berge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grimsrud onderschept slim de pass. Grimsrud probeert naar een medespeler te passen. Erlandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlandsen draait met de bal, schiet en ... Berge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gausdal is nu in balbezit. Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gausdal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Skarsvåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkerud rent richting de bal. Gudbrandsen rent richting de bal. Kirkerud rent richting de bal. Kirkerud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Helset verovert de bal door een tackle van achteren. Skarsvåg geeft een hoge lob. Skadberg is nu in balbezit. Rushfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Rushfeldt geeft een lange en hoge pass. Vatle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sunde probeert naar een medespeler te passen. Kirkerud rent richting de bal. Kirkerud met een sublieme pass. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abu12 - Isyms 0:1

44e minuut.
Gjerdingen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Algrøy met de inworp. Erlandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlandsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abu12 54%, Isyms 46%.
abu12 - Isyms 0:1

47e minuut.
Helset is nu in balbezit. Helset passt de bal zonder na te denken. Grimsrud is nu in balbezit. Erlandsen is nu in balbezit. Erlandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Helset onderschept slim de pass. Sødal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sødal passt de bal zonder na te denken. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abu12 - Isyms 1:1

56e minuut.
Daar is Hervik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rushfeldt speelt de bal door. Madland is nu in balbezit. Kirkerud verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkerud haalt uit met een fantastische trap. Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grimsrud rent richting de bal. Sunde verovert de bal door een tackle van achteren. Erlandsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erlandsen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Skadberg kopt de bal weg. Sødal rent richting de bal. Kirkerud verovert de bal door een tackle van achteren. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen schiet op doel. Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
abu12 - Isyms 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abu12 47%, Isyms 53%.
abu12 - Isyms 1:2