Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isyms RARESR3J2UERYHWYR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


33e minuut.
Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh onderschept slim de pass. Krogh passt de bal zonder na te denken. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isyms 50%, RARESR3J2UERYHWYR 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isyms - RARESR3J2UERYHWYR 0:0

47e minuut.
Skarsvåg geeft een hoge lob. Thomassen kopt de bal weg. Kirkerud heeft problemen om de bal te vangen. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Kirkerud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Isyms - RARESR3J2UERYHWYR 1:0

72e minuut.
Skarsvåg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Austrheim komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Georgsen probeert naar een medespeler te passen. Austrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolfsen. Rolfsen krijgt een gele kaart. Austrheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Austrheim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gjerdingen is nu in balbezit. Rolfsen verovert de bal door een tackle van achteren. Rolfsen speelt de bal door. Daar is Fagerås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagerås schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Simensen is nu in balbezit. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg passt de bal zonder na te denken. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isyms 49%, RARESR3J2UERYHWYR 51%.
Isyms - RARESR3J2UERYHWYR 1:0