Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bergen miim
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Vangen rent richting de bal. Vangen met een sublieme pass. Vangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangen schiet op doel. Stormoen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bergen - miim 1:0

28e minuut.
Vangen is nu in balbezit. Vangen probeert naar een medespeler te passen. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen draait met de bal, schiet en ... Lossius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Flatland kopt de bal weg. Naustdal heeft problemen om de bal te vangen. Mellingen is nu in balbezit. Vangen is nu in balbezit. Vangen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Haga geeft een hoge lob. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Haga zijn tegenspeler op de grond. Haga krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vangen rent richting de bal. Vangen geeft een lange en hoge pass. Naustdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Flatland speelt de bal door. Bærheim rent richting de bal. Moldestad verovert de bal door een tackle van achteren. Moldestad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Bergen - miim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bergen 43%, miim 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Bergen - miim 1:1

66e minuut.
Kvalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalheim met een sublieme pass. Moldestad rent richting de bal. Moldestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Herheim geeft een hoge lob. Inworp. Rødal met een snelle inworp. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Stormoen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bergen 68%, miim 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Bergen - miim 1:1