Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar1234 abu12
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Algrøy rent richting de bal. Nesbø begaat een overtreding. Algrøy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Syversen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grimsrud probeert de bal met de borst te controleren. Vangsnes begaat een overtreding. Vangsnes krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nesbø is nu in balbezit. Erlandsen onderschept slim de pass. Erlandsen passt de bal in één keer door. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar1234 - abu12 0:1

17e minuut.
Inworp. Aksnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Øyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Øyan passt de bal met de wreef. Aksnes speelt de bal door. Vatle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar1234 55%, abu12 45%.
Neymar1234 - abu12 0:1

61e minuut.
Aksnes rent richting de bal. Aksnes geeft een hoge lob. Hustoft kopt de bal weg. Hetland rent richting de bal. Hetland haalt uit met een fantastische trap. Vatle bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sødal rent richting de bal. Hustoft verovert de bal door een tackle van achteren. Hustoft passt de bal met de wreef. Hetland is nu in balbezit. Hetland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vangsnes rent richting de bal. Sødal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud schiet op doel. Røsnes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aurdal is nu in balbezit. Aurdal met een sublieme pass. Madland rent richting de bal. Hustoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustoft schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar1234 43%, abu12 57%.
Neymar1234 - abu12 0:1