Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miim Isyms
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Fauske geeft de bal voor. Inworp. Romstad met de inworp. Hinna is nu in balbezit. Hinna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gausdal geeft een lange en hoge pass. Herheim kopt de bal weg. Skarsvåg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldestad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Moldestad rent richting de bal. Skarsvåg verovert de bal door een tackle van achteren. Hinna rent richting de bal. Hinna haalt uit met een fantastische trap. Moldestad probeert de bal aan de voet te houden. Berge bokst de bal weg.

29e minuut.
Hågensen is nu in balbezit. Kirkerud onderschept slim de pass. Kirkerud speelt de bal door. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Naustdal rent richting de bal. Naustdal probeert naar een medespeler te passen. Hinna rent richting de bal. Hinna draait met de bal, schiet en ... Berge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miim - Isyms 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Gjerdingen de bal. Moldestad rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fauske ... Strafschop! Moldestad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hinna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berge werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hinna rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miim 36%, Isyms 64%.
miim - Isyms 1:0

52e minuut.
Dvergsdal geeft een lange en hoge pass. Daar is Moldestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldestad onderschept slim de pass. Moldestad draait met de bal, schiet en ... Berge bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miim 46%, Isyms 54%.
miim - Isyms 1:0