Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RARESR3J2UERYHWYR CD Bergen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Georgsen rent richting de bal. Røyrvik rent richting de bal. Georgsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Georgsen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Røyrvik rent richting de bal. Røyrvik passt de bal zonder na te denken. Dale speelt de bal door. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mikkelsen rent richting de bal. Mikkelsen probeert naar een medespeler te passen. Mellingen rent richting de bal. Mellingen passt de bal met de wreef. Kirkerud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RARESR3J2UERYHWYR - CD Bergen 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Røyrvik de bal. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg passt de bal met de wreef. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Georgsen de bal. Røyrvik is nu in balbezit. Røyrvik met een sublieme pass. Vangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RARESR3J2UERYHWYR 66%, CD Bergen 34%.
RARESR3J2UERYHWYR - CD Bergen 0:1

54e minuut.
Rødal met een sublieme pass. Vangen rent richting de bal. Thomassen rent richting de bal. Vangen onderschept slim de pass. Vangen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Fagerås passt de bal in één keer door. Rolfsen rent richting de bal. Ulland begaat een overtreding. Ulland krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fagerås raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seeberg komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Braut met de inworp. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg passt de bal met de wreef. Seeberg rent richting de bal. Seeberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RARESR3J2UERYHWYR 53%, CD Bergen 47%.
RARESR3J2UERYHWYR - CD Bergen 0:1