Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bergen RARESR3J2UERYHWYR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Simensen is nu in balbezit. Vangen is nu in balbezit. Simensen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Sirevåg de bal. Sirevåg speelt de bal door. Røyrvik heeft problemen om de bal te vangen. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Seeberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Simensen rent richting de bal. Mellingen onderschept slim de pass. Georgsen rent richting de bal. Mellingen verovert de bal door een tackle van achteren. Mellingen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kirkerud met een harde bal richting middenveld. Sirevåg kopt de bal weg. Klungelig pakt Randsverk de bal. Seeberg is nu in balbezit. Seeberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vestby trapt de bal weg van het doel. Georgsen kopt de bal weg. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seeberg rent richting de bal. Seeberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kvalheim speelt de bal door. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfsen geeft een hoge lob. Braut kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Vestby trapt de bal weg. Klungelig pakt Mellingen de bal. Mellingen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bergen 69%, RARESR3J2UERYHWYR 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Bergen - RARESR3J2UERYHWYR 0:0

56e minuut.
Rødal kopt de bal weg. Daar is Vangen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simensen. Simensen krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Braut rent richting de bal. Braut passt de bal met de wreef. Seeberg is nu in balbezit. Seeberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bergen - RARESR3J2UERYHWYR 0:1

70e minuut.
Vangen rent richting de bal. Vangen met een sublieme pass. Mellingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen schiet op doel. Kirkerud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Bergen - RARESR3J2UERYHWYR 1:1

86e minuut.
Simensen passt de bal met de wreef. Haga is nu in balbezit. Haga geeft de bal voor. Vangen rent richting de bal. Vangen draait met de bal, schiet en ... Kirkerud bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bergen 54%, RARESR3J2UERYHWYR 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Bergen - RARESR3J2UERYHWYR 1:1