Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stian andre FC Clauclau United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Oftedal heeft problemen om de bal te vangen. Holten onderschept slim de pass. Holten geeft een lange en hoge pass. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Søgård geeft een lange en hoge pass. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne speelt de bal door. Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg draait met de bal, schiet en ... Heimstad bokst de bal weg.

24e minuut.
Stabell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grinden met een snelle inworp. Holten rent richting de bal. Holten geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Løvold verovert de bal door een tackle van achteren. Hellesø rent richting de bal. Stabell maakt een afschuwelijke overtreding. Stabell krijgt een gele kaart. Hellesø wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hellesø kan niet meer verder spelen. Holmefjord komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Søgård rent richting de bal. Valde onderschept slim de pass. Valde geeft een lange en hoge pass. Holmefjord is nu in balbezit. Holmefjord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stian andre - FC Clauclau United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 44%, FC Clauclau United 56%.
stian andre - FC Clauclau United 1:0

47e minuut.
Søgård verovert de bal door een tackle van achteren. Rokne is nu in balbezit. Rokne passt de bal in één keer door. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne rent richting de bal. Rokne probeert naar een medespeler te passen. Skretteberg heeft problemen om de bal te vangen. Skretteberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wilberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brunstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunstad geeft een hoge lob. Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie onderschept slim de pass. Grinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 55%, FC Clauclau United 45%.
stian andre - FC Clauclau United 1:0