Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krulli FC TeddyNikk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem geeft een hoge lob. Landsverk kopt de bal weg. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
krulli - FC TeddyNikk 1:0

35e minuut.
Landsem onderschept slim de pass. Landsem passt de bal in één keer door. Indrebø rent richting de bal. Indrebø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krulli - FC TeddyNikk 2:0

42e minuut.
Skjevik rent richting de bal. Østvik rent richting de bal. Gjøsund begaat een overtreding. Østvik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Østvik kan niet meer verder spelen. Flo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krulli 49%, FC TeddyNikk 51%.
krulli - FC TeddyNikk 2:0

50e minuut.
Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo onderschept slim de pass. Flo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gjøsund is nu in balbezit. Odland onderschept slim de pass. Odland met een sublieme pass. Skjevik rent richting de bal. Skjevik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Opseth is nu in balbezit. Opseth geeft een hoge lob. Møll met een sublieme pass. Skjevik rent richting de bal. Skjevik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sæternes geeft een lange en hoge pass. Systad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokle begaat een overtreding. Tokle krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Taranger met een sublieme pass. Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skjevik de bal. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Husevåg speelt de bal door. Daar is Gjøsund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjøsund probeert naar een medespeler te passen. Taranger is nu in balbezit. Taranger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krulli 70%, FC TeddyNikk 30%.
krulli - FC TeddyNikk 2:0