Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clauclau United barsonola
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gulliksen is nu in balbezit. Søgård rent richting de bal. Gulliksen maakt een afschuwelijke overtreding. Gulliksen krijgt een gele kaart. Søgård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Søgård zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Eikeland probeert naar een medespeler te passen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne passt de bal met de wreef. Daar is Skretteberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skretteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - barsonola 1:0

21e minuut.
Søgård heeft problemen om de bal te vangen. Gulliksen is nu in balbezit. Gulliksen met een sublieme pass. Utgård heeft problemen om de bal te vangen. Utgård haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Clauclau United - barsonola 1:1

25e minuut.
Søgård is nu in balbezit. Søgård passt de bal met de wreef. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg schiet op doel. Sandøy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - barsonola 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 53%, barsonola 47%.
FC Clauclau United - barsonola 2:1

68e minuut.
Inworp. Bremnes met de inworp. Søgård is nu in balbezit. Gulliksen onderschept slim de pass. Gulliksen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Søgård met een sublieme pass. Berland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg passt de bal in één keer door. Utgård geeft de bal voor. Grøndalen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Oftedal verovert de bal door een tackle van achteren. Friberg onderschept slim de pass. Friberg speelt de bal door. Utgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård schiet op doel. Grøndalen bokst de bal weg.

89e minuut.
Lilleås bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg is nu in balbezit. Lilleås rent richting de bal. Skretteberg verovert de bal door een tackle van achteren. Skretteberg draait met de bal, schiet en ... Sandøy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 56%, barsonola 44%.
FC Clauclau United - barsonola 2:1