Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clauclau United Kongsberg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Hjorthaugreite rent richting de bal. Hjorthaugreite passt de bal met de wreef. Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - Kongsberg 1:0

19e minuut.
Oftedal geeft een lange en hoge pass. Eikeland bereikt de bal nog maar net als eerste. begaat een overtreding. krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mongstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokne kan de bal niet met de borst controleren. Rokne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drage onderschept slim de pass. Drage geeft een hoge lob. Bjerkelund rent richting de bal. Bjerkelund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Søgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland is nu in balbezit. Rolland passt de bal met de wreef. Bjerkelund rent richting de bal. Bjerkelund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 45%, Kongsberg 55%.
FC Clauclau United - Kongsberg 1:0

54e minuut.
Hjorthaugreite onderschept slim de pass. Øren is nu in balbezit. Hjorthaugreite schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hjorthaugreite krijgt een gele kaart. Øren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Øren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Øren is nu in balbezit. Rokne onderschept slim de pass. Rokne speelt de bal door. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Eidem de bal. Søgård rent richting de bal. Eidem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eidem krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nygård geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solli met de inworp. Rolland rent richting de bal. Rolland geeft een hoge lob. Kjelsrud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hjorthaugreite onderschept slim de pass. Rolland rent richting de bal. Hjorthaugreite begaat een overtreding. Hjorthaugreite krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rolland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rolland neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Oftedal passt de bal zonder na te denken. Bjerkelund is nu in balbezit. Oftedal onderschept slim de pass. Rolland verovert de bal door een tackle van achteren. Rolland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 58%, Kongsberg 42%.
FC Clauclau United - Kongsberg 1:0