Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barsonola Hansens beste lag
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Kvalsvik passt de bal in één keer door. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiksdal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fiksdal kan niet meer verder spelen. Langåker komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Langåker rent richting de bal. Gulliksen onderschept slim de pass. Gulliksen probeert naar een medespeler te passen. Utgård is nu in balbezit. Utgård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barsonola - Hansens beste lag 1:0

38e minuut.
Doeltrap. Olavesen trapt de bal weg van het doel. Friberg rent richting de bal. Austnes onderschept slim de pass. Austnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barsonola - Hansens beste lag 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barsonola 58%, Hansens beste lag 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barsonola - Hansens beste lag 1:1

47e minuut.
Kvalsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Austnes is nu in balbezit. Austnes geeft de bal voor. Vetrhus kopt de bal weg. Melvold is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Otnes rent richting de bal. Austnes onderschept slim de pass. Austnes met een sublieme pass. Melvold is nu in balbezit. Melvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barsonola - Hansens beste lag 1:2

76e minuut.
Friberg passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Langåker de bal onder controle te krijgen. Gulliksen is nu in balbezit. Gulliksen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Olavesen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Friberg is nu in balbezit. Friberg probeert naar een medespeler te passen. Utgård rent richting de bal. Utgård draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barsonola - Hansens beste lag 2:2

83e minuut.
Austnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnes passt de bal met de wreef. Melvold rent richting de bal. Melvold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Langåker geeft een hoge lob. Austnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Austnes passt de bal in één keer door. Melvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Melvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barsonola 57%, Hansens beste lag 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barsonola - Hansens beste lag 2:2