Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongsberg FC TeddyNikk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Møll met een snelle inworp. Flo geeft een hoge lob. Taranger heeft problemen om de bal te vangen. Taranger schiet op doel. Paal! Eidem is nu in balbezit. Eidem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rud trapt de bal weg. Taranger kopt de bal weg. Flo rent richting de bal. Flo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Flo rent richting de bal. Flo probeert naar een medespeler te passen. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mongstad de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rydningen trapt de bal weg van het doel. Eidem bereikt de bal nog maar net als eerste. Stangeland verovert de bal door een tackle van achteren. Flo rent richting de bal. Flo draait met de bal, schiet en ... Rud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Odland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybvik onderschept slim de pass. Dybvik passt de bal met de wreef. Bjerkelund rent richting de bal. Bjerkelund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Odland onderschept slim de pass. Odland speelt de bal door. Flo rent richting de bal. Flo haalt uit met een fantastische trap. Rydningen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongsberg - FC TeddyNikk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongsberg 72%, FC TeddyNikk 28%.
Kongsberg - FC TeddyNikk 0:1

58e minuut.
Dybvik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bergheim de bal onder controle te krijgen. Bjerkelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkelund haalt uit met een fantastische trap. Dyngeland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kongsberg - FC TeddyNikk 1:1

63e minuut.
Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo passt de bal in één keer door. Mongstad heeft problemen om de bal te vangen. Skjevik rent richting de bal. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Opseth met een snelle inworp. Møll geeft een lange en hoge pass. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongsberg - FC TeddyNikk 1:2

71e minuut.
Taranger met een snelle inworp. Odland is nu in balbezit. Odland passt de bal zonder na te denken. Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rud bokst de bal weg.

75e minuut.
Opseth geeft de bal voor. Inworp. Solli met een snelle inworp. Rolland is nu in balbezit. Rolland met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
met een sublieme pass. Flo probeert naar een medespeler te passen. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik schiet op doel. Rydningen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongsberg 58%, FC TeddyNikk 42%.
Kongsberg - FC TeddyNikk 1:2