Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clauclau United Wrockbottom
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.7
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kolstø passt de bal in één keer door. Berland is nu in balbezit. Nygård is nu in balbezit. Berland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Teigland met een harde bal richting middenveld. Elvenes geeft een lange en hoge pass. Daar is Berland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berland rent richting de bal. Berland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - Wrockbottom 0:1

23e minuut.
Kolstø passt de bal in één keer door. Ekeli heeft problemen om de bal te vangen. Ekeli speelt de bal door. Berland is nu in balbezit. Berland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wilberg probeert naar een medespeler te passen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne probeert naar een medespeler te passen. Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hjorthaugreite met een sublieme pass. Rokne is nu in balbezit. Rokne passt de bal met de wreef. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Skretteberg is nu in balbezit. Ege is nu in balbezit. Ege geeft een hoge lob. Berland is nu in balbezit. Berland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - Wrockbottom 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 46%, Wrockbottom 54%.
FC Clauclau United - Wrockbottom 0:2

47e minuut.
Søgård passt de bal met de wreef. Rokne is nu in balbezit. Rokne met een sublieme pass. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg draait met de bal, schiet en ... Teigland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Eikeland rent richting de bal. Eikeland geeft een hoge lob. Alsaker probeert de bal met de borst te controleren. Rokne is nu in balbezit. Rokne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne is nu in balbezit. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg schiet op doel. Teigland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - Wrockbottom 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 45%, Wrockbottom 55%.
FC Clauclau United - Wrockbottom 1:2