Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stian andre krulli
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Nordlie heeft problemen om de bal te vangen. Landsem rent richting de bal. Landsem passt de bal zonder na te denken. Indrebø rent richting de bal. Indrebø schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landsverk met een snelle inworp. Landsem met een sublieme pass. Systad rent richting de bal. Systad schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Furulund rent richting de bal. Furulund passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Husevåg de bal onder controle te krijgen. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Friberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Systad met een snelle inworp. Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
stian andre - krulli 0:1

43e minuut.
Landsem onderschept slim de pass. Landsem met een sublieme pass. Systad is nu in balbezit. Systad speelt de bal door. Landsem geeft een hoge lob. Heimstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 56%, krulli 44%.
stian andre - krulli 0:1

48e minuut.
Hellesø is nu in balbezit. Gjøsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø verovert de bal door een tackle van achteren. Hellesø schiet op doel. Frøyland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nystrøm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stian andre - krulli 1:1

61e minuut.
Valde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøsund verovert de bal door een tackle van achteren. Landsem probeert naar een medespeler te passen. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem geeft een lange en hoge pass. Nordlie probeert de bal aan de voet te houden. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stian andre - krulli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 71%, krulli 29%.
stian andre - krulli 1:2