Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krulli stian andre
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Husevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø met een sublieme pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
krulli - stian andre 0:1

3e minuut.
Sæternes probeert naar een medespeler te passen. Frøyland rent richting de bal. Frøyland geeft een hoge lob. Daar is Hellesø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hellesø draait met de bal, schiet en ... Paal! Hellesø is nu in balbezit. Hellesø draait met de bal, schiet en ... Valle probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Husevåg kan de bal niet met de borst controleren. Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø speelt de bal door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Landsem probeert de bal met de borst te controleren. Grinden rent richting de bal. Grinden speelt de bal door. Hellesø is nu in balbezit. Hellesø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gjøsund speelt de bal door. Systad is nu in balbezit. Systad met een sublieme pass. Landsem rent richting de bal. Landsem schiet op doel. Heimstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Systad passt de bal zonder na te denken. Valle rent richting de bal. Husevåg onderschept slim de pass. Hellesø onderschept slim de pass. Hellesø draait met de bal, schiet en ... Nystrøm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Husevåg geeft een lange en hoge pass. Landsverk is nu in balbezit. Nordlie begaat een overtreding. Nordlie krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Landsverk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furulund zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Indrebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landsem rent richting de bal. Landsem haalt uit met een fantastische trap. Heimstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
krulli - stian andre 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Systad met de inworp. Valde bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem verovert de bal door een tackle van achteren. Landsem geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
krulli - stian andre 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krulli 57%, stian andre 43%.
krulli - stian andre 2:1

73e minuut.
Gjøsund verovert de bal door een tackle van achteren. Gjøsund geeft een lange en hoge pass. Grinden is nu in balbezit. Landsem verovert de bal door een tackle van achteren. Landsem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Grinden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Systad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landsem rent richting de bal. Landsem geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Indrebø springt en kopt de bal. Heimstad bokst de bal weg.

83e minuut.
Husevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Husevåg met een sublieme pass. Landsem rent richting de bal. Landsem schiet op doel. Friberg probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krulli 30%, stian andre 70%.
krulli - stian andre 2:1