Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clauclau United krulli
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Eng met een sublieme pass. Søgård heeft problemen om de bal te vangen. Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem geeft een lange en hoge pass. Indrebø maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Søgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem onderschept slim de pass. Landsem speelt de bal door. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø schiet op doel. Kjelsrud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Landsem passt de bal zonder na te denken. Indrebø is nu in balbezit. Nygård legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Indrebø is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Indrebø neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gjøsund passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skretteberg de bal. Eng met een sublieme pass. Rokne rent richting de bal. Rokne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Oftedal geeft een hoge lob. Inworp. Systad met een snelle inworp. Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Landsverk heeft problemen om de bal te vangen. Landsverk geeft een hoge lob. Daar is Oftedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrebø rent richting de bal. Indrebø draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Systad met de inworp. Landsem is nu in balbezit. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem onderschept slim de pass. Landsem geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - krulli 0:1

33e minuut.
Indrebø onderschept slim de pass. Oftedal is nu in balbezit. Indrebø verovert de bal door een tackle van achteren. Landsem bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Landsem verovert de bal door een tackle van achteren. Hjorthaugreite bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjorthaugreite speelt de bal door. Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Eikeland rent richting de bal. Eikeland speelt de bal door. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gjøsund probeert de bal aan de voet te houden. Eikeland is nu in balbezit. Sæternes begaat een overtreding. Eikeland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hjorthaugreite zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 49%, krulli 51%.
FC Clauclau United - krulli 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Berland de bal. Indrebø is nu in balbezit. Søgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsem rent richting de bal. Landsem schiet op doel. Kjelsrud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - krulli 0:2

62e minuut.
Eikeland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eng komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wilberg passt de bal met de wreef. Rokne rent richting de bal. Rokne passt de bal met de wreef. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - krulli 1:2

72e minuut.
Eng probeert naar een medespeler te passen. Indrebø is nu in balbezit. Landsem rent richting de bal. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - krulli 1:3

82e minuut.
Landsem met een sublieme pass. Indrebø rent richting de bal. Berland rent richting de bal. Indrebø onderschept slim de pass. Indrebø schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rokne onderschept slim de pass. Rokne probeert naar een medespeler te passen. Frøyland rent richting de bal. Skretteberg verovert de bal door een tackle van achteren. Skretteberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 54%, krulli 46%.
FC Clauclau United - krulli 1:3