Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrockbottom stian andre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kleiveland geeft de bal voor. Valde rent richting de bal. Kolstø tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolstø krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Alsaker geeft de bal voor. Valde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolstø. Kolstø krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Grøndalen is nu in balbezit. Brunstad verovert de bal door een tackle van achteren. Brunstad speelt de bal door. Daar is Berland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ege onderschept slim de pass. Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle rent richting de bal. Hellesø is nu in balbezit. Hellesø haalt uit met een fantastische trap. Teigland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Holten met de inworp. Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø probeert naar een medespeler te passen. Grinden is nu in balbezit. Grinden geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrockbottom 64%, stian andre 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrockbottom - stian andre 0:0

48e minuut.
Valde rent richting de bal. Grøndalen onderschept slim de pass. Grøndalen met een sublieme pass. Berland rent richting de bal. Berland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Ege, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ege passt de bal met de wreef. Oftedal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nordlie verovert de bal door een tackle van achteren. Nordlie geeft een hoge lob. Holten kopt de bal weg. Hellesø controleert de bal met de borst. Hellesø schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Elvenes speelt de bal door. Berland rent richting de bal. Friberg is nu in balbezit. Berland verovert de bal door een tackle van achteren. Berland schiet op doel. Heimstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrockbottom - stian andre 1:0

83e minuut.
Valle schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Teigland trapt de bal weg van het doel. Obstfelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Obstfelder probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrockbottom 58%, stian andre 42%.
Wrockbottom - stian andre 1:0